Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di amaretti + q.b.
- 275 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di crema gianduia (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Sbriciolata ai mirtilli
1h
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata con crema di pistacchi
1sa 30 dk
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Mini sbriciolate con crema gianduia
1h
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1sa 30 dk
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1h
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h
Plumcake ripieni al gianduia
50 min