Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 180 g di burro a pezzi + q.b.
- 230 g di zucchero
- 3 uova
- 180 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di latte
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Girelle bicolore
3 Std.
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 Std.
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1 Std. 40 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Ciambella vaniglia e cioccolato
40 Min
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min