Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Torta chocolat
1 godz.
Glassa al cioccolato
20 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Torta Nua
2 Std.
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 godz.
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 godz.
Torta tenerina
1 Std. 10 Min
Torta Moretta
1 Std. 30 Min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min