Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Natrium
- 33.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux
2h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Crema mousseline
1h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Pan di Spagna
1h 50 min.
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min