Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Tartellette con crema al limone
4h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Millefoglie
5h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè al cioccolato
3h