Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Torta mimosa
1h 5min
Crema diplomatica
30 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Millefoglie
5h