Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo medio
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g liquore all'anice
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di arachidi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Chiacchiere allo yogurt
1 Std. 5 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Struffoli
1h
Pastiera
15 Std.
Castagnole ripiene
14sa
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Castagnole
1h 20min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min