Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo medio
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g liquore all'anice
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di arachidi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Pastella per fritti
1 Std.
Struffoli
1 Std.
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Castagnole ripiene
14 Std.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.