Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
of 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Ciabattine
3h 30min
Cracker dolci salati
1h 30min
Filone di sola semola
2h 50min
Pancarrè
5 godz.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5 Std. 20 Min
Mantovanine
2u. 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini rosette
23h 20min