Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
of 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Pane pugliese
29h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Mantovanine
2h 45min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pancarrè
5 godz.
Filone di sola semola
2h 50min
Rosette
5 Std. 20 Min