Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (optioneel)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 104.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzone
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5sa
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Focaccia di patate
2h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min