Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 7004 kJ / 1674 kcal
- Eiwitten
- 48.6 g
- Koolhydraten
- 311.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Vezels
- 18.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2h 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min