Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (10 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di grano duro
- 300 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Farcitura
-
50
g di pecorino poco stagionato, a pezzi (3-4 cm)
of 50 g di Provolone piccante, a pezzi (3-4 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
400
g di pomodori pelati a pezzi
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi (in scatola) - 1 cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
Ultimare la preparazione
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1 Std.
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5h 20min
Parigina
3h 30min
Frittatine di pasta
3h 30min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Cono graffa
1 Std.
Tortano speck e fontina
2 Std.
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min