Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
of 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Mini panzerotti al pecorino
1 godz. 40 min
Panzerotti
5hod.
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min