![Scarcella di pasqua ripiena Scarcella di pasqua ripiena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/747973CD-9BCD-4FDB-B292-F9174D1A8C1E/Derivates/022392C5-84FE-47CF-B111-BE664950C036.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di mandorle
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g zucchero
-
50
g di limoncello
of 50 g di liquore Strega
Pasta frolla
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 bustina di zucchero vanigliato
-
150
g di confettura di ciliegie
of 100 g di confettura di amarene
Glassa per copertura
- 400 g di zucchero
- 2 albumi a temperatura ambiente
- 6 gocce di limone
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2590 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pettole pugliesi
3h
Pucce
7 godz.
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Tarallucci alla confettura di uva
2 Std.
Cartellate
1 Std. 5 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Bocconotto
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Minestra di fave con cicoria
50 min