Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di mandorle
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g zucchero
-
50
g di limoncello
of 50 g di liquore Strega
Pasta frolla
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 bustina di zucchero vanigliato
-
150
g di confettura di ciliegie
of 100 g di confettura di amarene
Glassa per copertura
- 400 g di zucchero
- 2 albumi a temperatura ambiente
- 6 gocce di limone
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2590 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3sa
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Cartellate
1 godz. 5 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2sa
Mille infranti in brodo
9 Std. 50 Min
Pasta choux al cacao
1h 10 min
Calzoncelli melfitani
1hod. 40min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Minestra di fave con cicoria
50 min