![Paris Brest Paris Brest](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e98aee1-10a9-483a-9623-6d9d74c73d5a/Derivates/093899f8-e87a-4e3c-8097-ee529fb9ec85.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Pasta choux
2h
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Babà napoletano
3h
Cream tart
4h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min