Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 20 pezzi
- Calorieën
- 11334 kJ / 2709 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 571.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1 godz.
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Pizza chiena
5 godz.
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Pastiera
15 godz.
Roccocò
2 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.