![Bignè con frutti canditi Bignè con frutti canditi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7ECD0A4-3470-48FB-A547-A16DB8C4FEB2/Derivates/d49b4af1-d132-4e87-9f26-7d18d8c8969a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti e la bacca
- 250 g di latte
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di burro a temperatura ambiente
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di liquore all'arancia
Terminare la preparazione
- 75 g di frutta candita mista a tocchetti
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 821 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Profiteroles
2h
Cestini di crema e frutta
3h
Profiteroles al limone
1h 45min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Bignè al tiramisù
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3h