Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti e la bacca
- 250 g di latte
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di burro a temperatura ambiente
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di liquore all'arancia
Terminare la preparazione
- 75 g di frutta candita mista a tocchetti
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 821 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfogliatelle ricce
5h
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30 min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Torta Saint Honoré
5 Std. 50 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 godz.