Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 71.2 mg
Alternatieve recepten
Struffoli
1h
Pasta choux
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Pastiera
15h
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Lorighittas
2 Std. 15 Min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min