Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 64.7 mg
Alternatieve recepten
Bignè al cioccolato
3sa
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Cream tart
4h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Bignè con crema pasticcera
3sa
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 godz. 30 min
Gelato biscotto bigusto
7h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1sa 30 dk
Bignè con crema al pistacchio
3sa