Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 64.7 mg
Alternatieve recepten
Code di aragosta con crema pasticcera
6u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Pasta Choux
2h
Pasta choux
2h
Nachos (TM6)
1h 30 min
Tartellette alle fragole
1h 20 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.