Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 80 g di mandorle pelate
- 4 uova
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 100 g di liquore alle erbe
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Glassa
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di crema gianduia
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di liquore alle erbe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Crema pasticcera
15 Min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema diplomatica
30 min
Crema mousseline
1h
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema al burro al cacao
10 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.