Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
Panna montata
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Bagna
- 300 g di acqua
- 150 g di zucchero
Croccante a nido d'ape
- ½ - 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
300
g di zucchero
of 300 g di zucchero grezzo - 1080 g di acqua
-
20
g di miele
of 20 g di sciroppo di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di fragole a pezzi
- 150 g fragole a fettine
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1386.9 kJ / 331.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 147.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Pan di Spagna
1ωρ.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1ωρ.
Torta cappuccino
2 Std.
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std.
Panna montata al frutto della passione
5 min
Torta alle fragole
2 Std.
Crema mousseline
1ωρ.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1ωρ. 20 λεπτ.