Compatibele versies
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glassa al cioccolato (il giorno prima)
- 8 g di gelatina in fogli
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero a velo
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di cacao amaro in polvere
Torta brownie
- 125 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di burro a pezzi
- 125 g di zucchero
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 75 g di farina tipo 00
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
Crema ai pistacchi
- 15 g di agar agar
- 100 g di zucchero
- 300 g di latte
- 100 g di pasta di pistacchio
- 4 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (35% di grassi)
Terminare la preparazione
- 25 g di pistacchi al naturale sgusciati, in granella
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 30230 kJ / 7220 kcal
- Eiwitten
- 157 g
- Koolhydraten
- 613 g
- Vetten
- 450 g
- Verzadigd vet
- 205 g
- Vezels
- 72 g
- Natrium
- 1048 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato
12h 20min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5 godz. 15 min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta ai tre cioccolati
5 Std. 20 Min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Bignè con crema al pistacchio
3h