Compatibele versies
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glassa al cioccolato (il giorno prima)
- 8 g di gelatina in fogli
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero a velo
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di cacao amaro in polvere
Torta brownie
- 125 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di burro a pezzi
- 125 g di zucchero
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 75 g di farina tipo 00
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
Crema ai pistacchi
- 15 g di agar agar
- 100 g di zucchero
- 300 g di latte
- 100 g di pasta di pistacchio
- 4 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (35% di grassi)
Terminare la preparazione
- 25 g di pistacchi al naturale sgusciati, in granella
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 30230 kJ / 7220 kcal
- Eiwitten
- 157 g
- Koolhydraten
- 613 g
- Vetten
- 450 g
- Verzadigd vet
- 205 g
- Vezels
- 72 g
- Natrium
- 1048 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cigni alla crema diplomatica
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Crema diplomatica
30min
Bon bon di marzapane
1h 50min
Cestini di crema al caffè
4 godz.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta brulée
11 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2u. 30min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 godz. 30 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min