![Cannolo scomposto Cannolo scomposto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6053afe6-6f4d-44aa-ac50-752310490a03/Derivates/19ec6524-a506-420f-8702-c42c49c6a0a2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per cialda
- farina tipo 00 q.b.
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di zucchero
- 65 g di Marsala
-
30
g di strutto
of 30 g di burro morbido a tocchetti - 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
Crema alla ricotta
- 120 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato
Cialda
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- ciliegie candite, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Cannolo siciliano scomposto
30 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Panna montata
10 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Piccole cassatine al forno
2h
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Cassata siciliana
6 godz. 35 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min