Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 42.2 g
Alternatieve recepten
Glassa al cioccolato
20 min
Rame di Napoli
3h
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Cannolo scomposto
3h
Cannolo siciliano scomposto
30min
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Tetù
1h 50min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Ravioli di ricotta
1h 35 min