![Piccole cassatine al forno Piccole cassatine al forno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c1d230c-b92d-4cf8-a301-f05559255993/Derivates/bab4c374-a876-4646-8339-a96c87e3f71e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema alla ricotta
- 170 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora, sgocciolata dal siero
- 40 g di gocce di cioccolato fondente
Terminare la preparazione
- 40 g di biscotti secchi
- 1 albume
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1ч. 5 мин.
Cannolo scomposto
3h
Piccoli coni siciliani
1u. 45min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Pasta di mandorle
1h 30min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Rame di Napoli
3h
Cassata siciliana
6sa 35 dk
Tetù
1 Std. 50 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3h 30 min