Bignè alla crema di ricotta
TM5 TM6

Bignè alla crema di ricotta

4.2 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta choux

  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova

Crema di ricotta

  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
  • 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
  • 25 g di cacao amaro in polvere

Terminare la preparazione

  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
372 kJ / 89 kcal
Eiwitten
2.5 g
Koolhydraten
2.1 g
Vetten
6 g
Verzadigd vet
3.3 g
Vezels
0.4 g
Natrium
0 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten