Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12h 50 min
"Scafata" viterbese
1h 50 min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà
1h
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 phút