Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti al cacao
- 150 g di burro morbido
Crema al caffè
- 40 g di caffè espresso freddo (2 tazzine)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) non zuccherata
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- crema gianduia q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Coppette biscotto
20min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2hod. 35min
Coppetta al caffè
2 godz. 15 min
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Crema al caffè
15 min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Cheesecake al cocco
4h 30 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 godz. 15 min
Tartufini al tiramisù
3h 15min