Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Crocchette di patate
1h 10min
A ‘ngornata
2hod. 20min
Gratin di patate
50 min
Bombette di Alberobello
40 min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Briochele
6 Std.
Treccine alle nocciole
50 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Brutti ma buoni di patate
55 min
Torta di patate e mais
1 godz. 50 min
Crocchette di melanzane
35 Min