Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3598 kJ / 860 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Wraps di verdure lemongrass e lime
40 dk
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
6 Std. 30 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8h 40 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2sa 30 dk
Zuppa harira marocchina
40 dk
Ravioli con ripieno di carne
1sa 40 dk
Ravioli lucani
1sa
Melanzane ripiene all'orientale
1sa 20 dk