Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3598 kJ / 860 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Seadas
1 godz. 5 min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Pardulas
8j 40 menit
Zuppa di cozze
1hod.
Papassini sardi
8h 45min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Malloreddus alla campidanese
3 Std.