Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1sa 20 dk
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Coniglio alla siciliana
1sa 20 dk
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Spezzatino di reale alle olive
1sa 20 dk
Pollo alla cacciatora
50 min