Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine ai gamberoni
30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 dk
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1sa 5 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Pepata di cozze
55 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Penne risottate con le cozze
1sa 5 dk
Spaghetti cozze e gamberi
25 min