Farfalle risottate con vongole e pomodorini
TM6 TM5 TM31

Farfalle risottate con vongole e pomodorini

4.1 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • 900 g di acqua
  • 1000 g di vongole pulite
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
  • 15 g di pinoli

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1803 kJ / 431 kcal
Eiwitten
19.5 g
Koolhydraten
65.9 g
Vetten
11.8 g
Vezels
3.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten