Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 dk
Pasta ricotta e pomodorini
30 dk
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 dk
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Caserecce allo sgombro e limone
30 dk
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 dk
Pasta sfiziosa
30 dk
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min