Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 1200 g di acqua
- 250 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- 1 cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1874.3 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 702.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min