Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
of 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
of 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpette al sugo
45 Min
Involtini di vitello
35 min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Involtini lucani
50 Min
Polpettone classico
1h 15min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Involtini di carne al Varoma
40min