Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
of 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
of 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini di carne al Varoma
40min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico
1h 15 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Costine in umido
1h 20 min