Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
of 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
of 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Polpette al sugo
45min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Involtini di manzo con patate
1hod. 40min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Saltimbocca alla romana
25min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Straccetti di vitello al vino bianco
30min