![Spaghetti al ragù bianco di agnello Spaghetti al ragù bianco di agnello](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31909E59-9A86-44A5-9452-C58DD423FF5A/Derivates/A8CA4558-FA8E-46DC-A3A3-DB3F1A62D1EF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 80 g di pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olive nere denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 godz. 5 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Coda alla vaccinara
3h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Ciambella ciociara
3h
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Riso speziato con gamberi e ananas
40 Min
Marinatura per la selvaggina
20 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min