Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 80 g di pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olive nere denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3h
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Dado di pollo
50 min
Panini al pollo (Banh mi)
4h
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min