Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (scolata dall'eventuale siero)
- 250 g di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
- 2 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Preparazione
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 150 g di prosciutto cotto a fette (10x12 cm)
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2630 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin di patate
50 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1sa 30 dk
Salatini würstel ed Emmental
1h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1sa 30 dk
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Frico con speck
50 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1sa 30 dk
"Uccellini scappati"
40 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Frittata gusto pizza
50 min