Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- 10 olive nere denocciolate
- 5 bacche di ginepro
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, in quarti
- 20 foglie di basilico fresche
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1777 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Coniglio in umido
1h 25 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min