![Coniglio alla mediterranea Coniglio alla mediterranea](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b9a7383-1124-432c-bba9-a316f4ded6e9/Derivates/dbff8620-e58f-4402-ad2f-a5ab4bdcc36c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- 10 olive nere denocciolate
- 5 bacche di ginepro
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, in quarti
- 20 foglie di basilico fresche
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1777 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo ai peperoni
1ч. 5 мин.
Faraona ai funghi porcini
1u. 10min
Coniglio alla siciliana
1u. 20min
Coniglio ai carciofi
1u. 25min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1u. 10min
Coniglio stufato
1u. 10min
Coniglio all'appetitosa
1u. 10min
Coniglio ai funghi
1u. 10min
Coniglio in porchetta
1u. 20min
Pollo alla cacciatora
50 мин.
Coniglio in umido
1u. 25min
Coniglio alla ligure
3h 20min