Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 dk
Filetti di cernia in camicia colorata
30 dk
Risotto meneghino rivisitato
50min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 dk
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Risotto al nero di seppia
35 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 dk
Risotto agli asparagi e vongole
1sa 15 dk
Risotto al salmone affumicato
30 dk
Risotto al salmone con crema di porri
40 dk
Risotto alle cozze
1h 5min