Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco secco
-
900
g di brodo di carne
of 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo di carne fatto incasa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 300 g di gamberetti freschi sgusciati
- 400 g di mele a dadini
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2524 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto alla castellana
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto alla milanese
30min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto alla birra
35min