Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 ½ - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 4 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pangrattato
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiaino di sale
-
50
g di Gruviera, a fette (2-3 mm)
of 50 g di Cheddar, a fette (2-3 mm) - 25 g di spinaci baby freschi
- 450 g di peperoni gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 400 g di pomodoro fresco, a pezzi (2-3 cm) - 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 Min
Polpette classiche
1 Std.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2h 20 min.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Medaglioni di carne con patate
45 Min
Rollè al macis e salsa allo zafferano
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Cordon bleu al grano saraceno
35 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 Std. 15 Min