Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 80 g di cipolla rossa a rondelle
- 200 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e tagliati a metà
- 700 g di polpo fresco, pulito e lavato
- 500 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 100 g di gambo di sedano a fettine
- 100 g di cetriolo con la buccia, senza semi e tagliato a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1333.6 kJ / 318.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Orata al sale
40 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Seppie con i piselli
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Insalata di polpo e zucchine
1h