Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di fette di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
of 200 g di pangrattato a pezzi (2-3 cm) - 250 g di patate, pelate e a fette sottili
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10 min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1h
Polpette al sugo
45 min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico
1h 15 min
Polpette alla mortadella
40 min
Sformato di patate e ricotta
1sa 30 dk
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette di manzo e salsiccia
40 min
Polpettone di tonno
35 min