![Polpetti all'inferno Polpetti all'inferno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3258FC67-1465-4A7D-91EC-1CF4FF43E4E1/Derivates/4D776792-9BF2-4FB3-828B-767FC505C20A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperoncino rosso piccante
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpetti puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- fettine di pane di Altamura (tipo pugliese) o altro pane a piacere
- 3 gocce di salsa piccante, tipo Tabasco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5690 kJ / 1360 kcal
- Eiwitten
- 80.5 g
- Koolhydraten
- 162.9 g
- Vetten
- 47.4 g
- Vezels
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Seppie con i piselli
40 Min
Polpetti affogati
45min
Calamari in umido
55 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min