Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate, pelate e fette
- 1500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di Emmental tritato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 70 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1675.1 kJ / 400.4 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 702 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Polpettone classico
1h 15min
Polpette classiche
1h
Frittata allo speck
35min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 Std. 10 Min
Frittata primavera al vapore
50min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Frittata con verdure
35min
Frittata gusto pizza
50min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min