![Riso cantonese allo zenzero Riso cantonese allo zenzero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBD641B3-051F-4299-BE6F-7627D3E10E93/Derivates/1C152F82-CB97-4285-9E38-A8769A300A23.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 180 g di piselli surgelati
- 120 g di prosciutto cotto a cubetti
- 3 uova sbattute
- 250 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 1 - 2 cucchiaio di salsa di soia, a piacere
-
1
pizzico di zenzero in polvere
of 1 pizzico di zenzero grattugiato - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min
Yakisoba con gamberi
30 min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Riso alla cantonese
40 min
Pollo alla pechinese
55 min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h
Lenticchie all'indiana
35 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min