![Risotto seitan e funghi Risotto seitan e funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C64514D-3E4A-4209-A5B3-32263F083B84/Derivates/69eef265-38e3-43b2-a63c-869b2e97af28.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes senza uova
1 godz. 35 min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35min
Crêpes al cacao e crema di tuorli
10 Std.
Cannelloni di maiale con salsa di verdure
1 Std.
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 Min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min