Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto alle cozze
1h 5min
Carbonara vegana
30 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 Min
Carbonara di seitan
40 Min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Virgin Colada
10 min
Risotto alla castellana
35 Min