Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con verdure
35min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Omini di pomodori
1h
Lasagne al forno
2h 30min
Minestrone
45min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Verdurine in sfoglia
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min