Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Verdurine in sfoglia
1h
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Cavolo farcito
1h 10min
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35 Min
Frittata con verdure
35 Min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1h 10min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min