![Vellutata di verdura e frutti di mare Vellutata di verdura e frutti di mare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97BFF52C-03C2-4E94-A14E-15B2C343D1A3/Derivates/13AEB2D2-8220-4AC0-B924-9C61D776A3F9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di frutti di mare misti, lavati e spurgati (es: cozze, vongole, telline, noci di mare, vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 3 pomodori ciliegino maturi a metà
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 dado per brodo vegetale - 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di scampi
1 godz. 30 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 godz.
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 godz. 15 min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min