Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di asparagi verdi
- 8 foglie di radicchio rosso, lavate ed asciugate
- 120 g di ricotta, ben sgocciolata dal siero
- 40 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Stelle di mare
30 Min
Involtini tricolore al cartoccio
45 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min