Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
Salsa
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
Ripieno
- 1 scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio a listarelle (2 cm)
- 50 g di vino rosso secco
- 20 g di passata di pomodoro
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo lasagne
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 10 g di pangrattato
- 2 pomodori spellati, senza semi e a cubetti (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1hod. 15min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Torta salata multistrato
3h 30min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min